EllenExact                                                                                    Bijles wiskunde, scheikunde en natuurkunde in Houten
Persoonlijk, geduldig, professioneel en betaalbaar

Over mij

 

Even voorstellen:

Ik ben Ellen Spoelstra, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 23-29 jaar. Tijdens mijn studie Scheikunde in Utrecht heb ik mijn eerstegraads bevoegdheid voor het voortgezet onderwijs behaald. Dit houdt in dat ik zowel in de onderbouw als de bovenbouw les mag geven. Na mijn studie ben ik gepromoveerd op onderzoek aan kankermedicijnen en heb les gegeven (scheikunde, science en natuurkunde).

In de periode dat mijn kinderen op de middelbare school zaten merkte ik dat ik het uitleggen van moeilijke theorie of opgaven heel leuk vond, vooral als dat in een rustige omgeving, één op één, werd gerealiseerd. 

In november 2017 ben ik een bedrijf gestart genaamd EllenExact. Ik heb nadrukkelijk gekozen voor een kleinschalig eigen bedrijf waarbij ik de persoon blijf die de bijlessen geeft. Het is mijn ervaring dat juist de persoonlijke benadering, één op één, de meeste voldoening geeft van beide kanten.